Actualitat

Actualitat2018-06-29T07:31:54+02:00

Visita guiada Viure i sentir

El 26 de juliol a les 19 h nova visita guiada a càrrec dels nois i noies atesos per la Fundació MAP.

Aquest any venent amb una nova visita que han preparat amb molta dedicació i ganes.

No us ho perdeu!

Inscripció prèvia al Museu Etnogràfic de Ripoll […]

Estiu al Museu

Aquest estiu, el Museu Etnogràfic de Ripoll us ofereix una programació especial plena d’activitats per a tota la família. Descobriu les nostres propostes i gaudiu d’una experiència cultural única en el cor dels Pirineus catalans.

Invasió d’Intrusos

Aquesta proposta us ofereix una perspectiva […]

Noves cadires portàtils al Museu Etnogràfic de Ripoll

Gràcies a la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona el Museu Etnogràfic de Ripoll estem encantats d’anunciar una millora significativa per a tots els visitants, hem rebut vuit noves cadires portàtils que faran que el recorregut pel nostre museu sigui molt més còmode i accessible.

Aquestes cadires estan pensades […]

Dia Internacional dels Museus (DIM 2024) i Nit dels Museus

El Museu Etnogràfic de Ripoll se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus (DIM2024) i de la Nit dels Museus, del dissabte 18 de maig.

Al nostre museu, reconeixem la importància d’aquest dia com una oportunitat per reflexionar sobre el paper crucial que juguem en la preservació, promoció i […]

Carandell. Període Jazz. Vol.II

El dia 19 d’abril el Museu Etnogràfic de Ripoll va tenirel plaer de tornar a viure un altre de les grans experiències que ens porta Carandell en les seves visites al museu, amb la visualització d’una nova projecció audiovisual del Vol.II del “Període del Jazz”, dins la Història de la […]

Nou equipament tecnològic del Museu Etnogràfic de Ripoll

El Museu Etnogràfic de Ripoll es complau anunciar l’adquisició d’un nou televisor gràcies a la subvenció de la Diputació de Girona. Aquesta contribució ha permès al museu reforçar les seves capacitats tecnològiques i millorar la seva oferta de serveis per al públic.

La subvenció, destinada a equipaments relacionats amb les noves […]

Invasió d’intrusos

Des de Setmana Santa fins a finals d’any

Experimenta una aventura única al Museu Etnogràfic de Ripoll a partir d’aquesta Setmana Santa: torna una Invasió d’Intrusos!

Des de l’última setmana del mes de març fins a finals d’any, els visitants tindran l’oportunitat de descobrir una perspectiva fascinant sobre la nostra vida quotidiana […]

Presentació del llibre “El mestre de Ripoll”

Divendres 23 de febrer, a les 19 h

Al Museu Etnogràfic, presentació de la novel·la gràfica El  mestre de Ripoll.

La novel·la gràfica és un projecte de redescoberta: el patrimoni romànic de les talles dels segles XI-XII,  les majestats del taller de Ripoll.

Amb aquest projecte es vol posar en valor la tesi […]

Go to Top