Aquest mes de novembre se celebra la cinquena edició del Som Cultura, enguany en un format híbrid, en el qual es combinaran activitats virtuals i presencials, a la mesura que sigui  possible.

El Museu Etnogràfic de Ripoll ha programat les activitats següents:

ACTIVITATS VIRTUALS:

A la vora del foc. Llegendes i mites del Ripollès. Durant tres dies del mes de novembre, a través del nostre compte de Youtube, explicarem algunes de les llegendes del Ripollès recollides pels folkloristes del Museu de Ripoll. Aquestes llegendes són un resum de les originals i es poden escoltar durant la visita al mateix Museu.

Dimecres 25 – El nom de Ripoll

Dijous 26 – El gegant de Plafalgars

Divendres 27 – Vidabona

Els Museus a casa. Una proposta organitzada per la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Girona en substitució a l’activitat “Museus al carrer, en la qual els museus gironins arribaran a les cases a través de vídeos adreçades sobretot als més petits amb tallers infantils i que es difondran a través de plataformes digitals.

El Museu Etnogràfic de Ripoll explicarà el joc de cartes Crea la teva història! També es publicarà al canal de Youtube del Museu, el 24 de novembre.


ACTIVITAT PRESENCIAL:

El Museu Etnogràfic de Ripoll per a tothom. Coincidint amb la Nit dels Museus , el Museu de Ripoll presenta un llibret de lectura fàcil en el qual s’hi destaquen un seguit d’objectes d’una manera visual i amb un text de fàcil comprensió, que permetrà fer un recorregut a l’abast de tothom.

L’aforament és limitat! Imprescindible reservar trucant al 972 70 31 44.

ACTIVITAT PRESENCIAL ANUL·LADA

Seguint les noves mesures de contenció contra la Covid-19 se suspenen temporalment les activitats presencials programades al Museu Etnogràfic de Ripoll  fins a nou avís.