Aquest estiu, descobreix el Museu Etnogràfic de Ripoll!

Vine i gaudeix d’unes vacances plenes de cultura, història i diversió. Des del mes de juliol i tot l’agost, et convidem a participar en les nostres activitats d’estiu.

  • Visita al Museu Etnogràfic: Endinsa’t en els racons més fascinants del nostre museu, on les tradicions i la vida quotidiana del passat cobren vida. És una experiència per a tota la família, on petits i grans gaudiran d’un viatge en el temps. Gaudeix també de la nostra exposició temporal del ferrer Enric Pla, a partir del 14 de juliol.
  • Activitat familiar: Una experiència divertida i educativa espera a les famílies al Museu Etnogràfic. Demana per la gimcana “Arri poll!”, resol endevinalles i descobreix els secrets que amaguen els objectes del museu. És una oportunitat única per a passar temps de qualitat en família mentre aprens sobre la nostra rica història i patrimoni.
  • Visita al Refugi antiaeri. Patrimoni i Memòria Històrica: Endinsa’t en els moments més intensos de la història, recordant aquells dies fatídics de finals de gener i principis de febrer de 1939, quan Ripoll va viure quatre bombardejos.  Venda d’entrades en línia  AQUÍ
  • Tallers de l’Scriptorium: els dies 10 i 11 d’agost, a les 18 h (davant del Museu Etnogràfic de Ripoll) aprèn sobre l’escriptura medieval i “Fes de monjo copista“.
  • Visita la Farga Palau: entra en un autèntic taller de farga catalana. Escull dia i hora i compra les teves entrades en línia. RERCORDA! El dia de la visita, abans, cal passar a recepció del Museu Etnogràfic de Ripoll. Mostra la teva entrada i et donarem el codi d’accés a la Farga. Venda d’entrades en línia  AQUÍ 

Aprofita aquesta temporada per a descobrir el passat i entendre el present. Amb les nostres activitats, t’assegurem diversió i aprenentatge.

Fes que el teu estiu sigui inoblidable amb una visita al Museu Etnogràfic de Ripoll!

T’hi esperem!