Aquest estiu, el Museu Etnogràfic de Ripoll us ofereix una programació especial plena d’activitats per a tota la família. Descobriu les nostres propostes i gaudiu d’una experiència cultural única en el cor dels Pirineus catalans.

Invasió d’Intrusos

Aquesta proposta us ofereix una perspectiva fascinant sobre la nostra vida quotidiana contemporània a través d’objectes actuals que s’han infiltrat entre el patrimoni històric del Museu. Aquests “intrusos” són objectes contemporanis que desitgen compartir el protagonisme amb els seus avantpassats. La vostra tasca serà trobar-los i identificar-los. Podreu descobrir com aquests objectes moderns conviuen amb la rica herència cultural del Ripollès. Veniu i gaudiu d’una experiència educativa i divertida per a totes les edats!

Visita Lliure a la Farga Palau

No us perdeu l’oportunitat de visitar la històrica Farga Palau amb la vostra entrada combinada. La Farga Palau, un dels exemples més notables de la tradició siderúrgica del Ripollès, està oberta per a visites lliures. Podeu adquirir les vostres entrades prèviament al Museu Etnogràfic de Ripoll, i aprofitar per explorar aquest indret emblemàtic on podreu conèixer de primera mà els processos tradicionals de treball del ferro.

Visites Programades al Refugi Antiaeri de Ripoll

Aquest estiu, aprofiteu les visites programades al Refugi Antiaeri de Ripoll. A continuació, us deixem les dates i horaris disponibles:

  • Juliol:
    • Dissabte 6 i 20 a les 16:30 h
    • Diumenge 14 i 28 a les 12:00 h
  • Agost:
    • Dijous 1, 8, 15, 22, 29 a les 18:30 h
    • Dissabte 3, 10, 17, 24, 31 a les 18:30 h

Les places són limitades, així que no espereu a última hora per reservar les vostres entrades. Les entrades han de ser adquirides mitjançant el següent enllaç:

https://www.entrapolis.com/entrades/visita-al-refugi-antiaeri

Aquest estiu, veniu al Museu Etnogràfic de Ripoll i submergiu-vos en la història i la cultura del Ripollès. Gaudiu d’unes vacances diferents plenes d’aprenentatge i diversió per a tota la família!

Per a més informació visiteu la nostra pàgina web o contacteu amb nosaltres directament. Us hi esperem amb els braços oberts!