Divendres 11 d’octubre de 2019

Enguany, el Museu Etnogràfic de Ripoll col·labora amb el Festival Gollut amb

SESSIÓ ESPECIAL. LA MEVA PELL. Museu Etnogràfic de Ripoll. Activitat gratuïta

19 h, divendres 11 d’octubre de 2019

Film de la selecció oficial del Festival Gollut 2018. Amb presència de la realitzadora, Judit Aranda i de Joaquim Roqué, director del Festival Gollut.

Realitzadors: Carlos Collazos i Judit Aranda. Productor: Josep Cabayol

Durada: 01:33:25 . Idioma: Català

Sinopsi

 ‘La meva pell’ és el relat de vuit dones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents. Dones que han viscut l’experiència del procés migratori en primera persona. Dones que han deixat el seu país buscant un futur a Europa i que, moltes d’elles, encara l’estan buscant a causa dels incompliments dels Estats membres de la UE en un mar de “fronteres invisibles”.

‘La meva pell’, realitzat per SICOM i Entrepobles, reflexiona sobre la migració. Posa el focus en l’acollida des del punt de vista de la dona com a supervivent d’una doble discriminació, com a migrant i com a dona.

El documental ‘La meva pell’ reivindica el dret a migrar posant-nos a la pell de vuit dones que han exercit el seu dret a la lliure mobilitat. emergències ens revelen la força, determinació i coratge de les dones que organitzen la recuperació de la seva comunitat, al mateix temps que reflexionen críticament sobre la societat i les seves pràctiques excloents.